Рецепти сушен...

Рецепти сушених страв

автор -
0 485

Борщ “Львівський” на 10л води (засипати суміш в окріп)
ЗАСМАЖКА: (якщо є можливість засмажити перед варінням)
-морква-50г
-цибуля-25г
-петрушка/селера-6г
ОСНОВНИЙ ВМІСТ:
-картопля- 200г
-капуста- 100г
-буряк-80г
-кріп- 3г
-том. паста 2шт по 70г
СПЕЦІЇ(додавати через 20хв після овочів):
– лавровий лист- 4-5шт
– перець (суміш перців)- 4г
– лимонна к-та -2г
– часник – 5г
-сіль-40г
Все вариться 30хв. Можна добавити 1-2 банки тушонки.

 

Суп з макаронами (на 10л води):
Суміш засипати в окріп
– макарони- 100г (якщо без картоплі, то 200г)
-морква- 80г
– картопля-100г
-цибуля- 25г
-селера/петрушка -10г
– сіль -40г
-зелень -5г
– супер приправа від Наталі
(лавровий лист, імбир, часник, перець, каррі, мускатний горіх, гриби, селера)

 

Гарбузові каші (з різноманітними крупами) на 5л води:
-гарбуз 100г
-крупа 500г (манна крупа- 300г)
-цукор 100г
-кориця -7г
-імбир- 5г
-родзинки або цукати- щедра жменя

Подібні статті

0 426

БЕЗ КОМЕНТАРІЇВ

Залишити коментарій

Вхід за допомогою: